menu

Tuesday, December 14, 2010

Bersama Blogger Hangit diTimes Square

Kali ke -2 sertai gathering di Time Square bersama blogger memang terasa kehangatan nyer .1st  time join masa gathering @s.alam  hari tu and now kt TS pulak. Mana tak nyer blogger yang aku kenal semua besh2x !! Walaupun tak pernah jumpa tapi bila sekali jumpa macam dah kawan lama je. Sayangg  ar kat korunk semua.hihihhh Siyes makin lama aku di dunia alam maya ni makin terasa hot hot nyer..

Gathering kat Times Square kali ni memang merapat-rapat kan lagi silaturrahim antara kami. Thank you so much kat korunk yang hadir..bak kata tia ramas2 semuanyer. memang semua friendly tak sombong pun.

Datang tak on time pun alasan jalan jem.. dem! aku paling bencii jem sesakk  erggh no choice have to redah jelaa demii semangat nak berjumpa blogger2  pro dan hot . Sumpah tak rugi pun aku redah sesak sesak tu. 



1st time jumpa cik epal ,siyes cik epal  you memang hot la babe!! memang  patutla diorang kate kau macam artis..bila aku tanya cikepal, "nak panggil ape ek..?" cikepal cakap "panggil mun..mun je" tanya nama penuh pula cikepal jawab"xpe mun jer" cik epal nice to noe you dear..!! thanks babe!
 























okay test tengok sama ade aku ingat ke tak nama nama diorang ni..okay let me tell, firstly dari kiri belakang faizalpejay,zackentry,munsyi,joegrimjow,khairil,azizan,zelo55,faiz,akmalsexy,izulman,azrul &bard! Harap2 tak silap ek..if so, let me noe =)




dari kanan berdiri tengah, dimulai ngan rose a.k.a nazihah, adik sedare acuu, acuu a.k.a molmolla ,aku ,cikepal, anis & kina. oraitt yang duduk dari kiri muje, lyla, eny, tia, arina ,syaz & sukasup! paling depan 1x tu sapa lagi again akmalhilmi aka si sexy!! tapi de lg sorang si mofasad  aka budget bgtau nama farid kamil ..ahaaa ntah pape.



sesi pengambaran je dekat 2jam lebih kot..aku rasa aktiviti yang paling ditunggu2 kot. semua pakat sakan jer nak bergambar..semua ngan gaya tersendiri..


again ngan cikepal. Guna hp paling mahall sebab tu xbanyak pic aku amik..semua pic tu kredit pada lyla. Tengs lyla. pasni gathering kena stanby camera..hahaaaa

Pada Joe bila kau bagi name card herba life kau ni macam tak percaya je dulu kau gemukk bulatt cam gitu..hohoo..nanti aku tolong promote kat kekawan aku yang nak slim tu.


Last word mini gathering ni sangat besttttttt!!! kebabommmm !! Again thanks uolzss!! 



37 comments:

  1. nama sebenar ci kepal = maimunah jaafar.
    aku dah cek kat JPN. sekian.lolz


    - Blog | MunzirShafie [dot] Com

    ReplyDelete
  2. kak izeee. hehe. best2 jmpe akk. syg akk plusss2. muahhxx!

    ReplyDelete
  3. @Eazy Izzuddin

    aloo majuk2 plak..tu laaa tertnye gk np xdtg..xpe t 22/01 da lg..

    ReplyDelete
  4. hehehe 20 org je boleh la ingat nama :P

    ah jeles. keh3

    ReplyDelete
  5. heeeeeee best2!! walaupun pencapaian bowling ku tdk memberansangkan dan tak dpt join karok sbb ada hal tapi aku masih enjoy. :D

    ReplyDelete
  6. jangan lupa pomot
    wahaa
    =)

    thx u datang wlpon jalan jam

    joegrimjow malas nak log in

    ReplyDelete
  7. siut... aku jeles giler.. xpenah lak aku join gathering camni... tingin jugak beb...

    ReplyDelete
  8. jeles ar bergambar ngan cik epal.

    ReplyDelete
  9. @Imma Yusri

    imma jom ar ak pon teringin nk jmpa ko lak

    ReplyDelete
  10. @noorafzan

    afzan np xjoin..pasni de lg join taw =))

    ReplyDelete
  11. bestnye..aie mcm nk g hr 2 tp ade keje lain.klau x leh jumpe.hee

    ReplyDelete
  12. wah best eh bila gathering2 mcm nih..ramai gak...
    salam kenal dr papa mifz yer..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Blogger Geng/ Famili

At Blog to fb Blogged.my Top Show all blogs Free Auto Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink

BlogMalaysia.com