menu

Tuesday, December 7, 2010

Bermalam di Hard Rock bersama dot..dot..dot..

hye everyone..!! 
lamanya aku tak update blog ni..huhuu sorilaa sebab sejak 2 menjak ni mcm2 yang aku hadapi..rehatkan minda..la konon.. :P korunk de jenguk2 ke blog ni takde pape pon  thanks beb yang datang jenguk.Tjuk n3 cam gempak jekan..memang aku bermalam di Hard Rock 3hari 2malam gitu. tapi dod..dot..dot ..bersama monsterianz..Company trip lol..hehee
with them <3
1 pengalaman dan memori yang xakan aku lupakan..3hari di Hard Rock Hotel Penang memang best.Inilah satu2nye kenangan bersama mereka(monsterianzs)sebelum aku melangkah pergi menjalani alam pekerjaan ku yang lebih baik kini..Thank you so much coz the whole thing sponsored by Monster.I really have fun there especially with them.. Mira,Su,Addy,Josh,Pooi San dan ramai lagii thanks uolzs semua mmg beshh!! gonna miszz u gangs.
salah 1 aktiviti yg dilakukan jln2 penang& dis is my gang! menang lg dapat t-shirt Hard Rock lg yeayy!!      
  
tempat beraduu
kepuasan bermandi mandaa..

 shortly,mmg best la hard rock hotel penang ni..selesa sangat.huhuuu Hard Rock make u feel like a Star!! =)

7 comments:

  1. wah bestnyer....bakal juga ke sana :-)

    ReplyDelete
  2. Kamu di penang ke?

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  3. Hariz: ye Hariz Hard Rock Hotel Penang!!

    ReplyDelete
  4. teringin nk gi hardrock cafe. kat kuching nan hado...huhu

    ReplyDelete
  5. uit..hahahaha..rindu ah..bile nak lepak sesame neh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Blogger Geng/ Famili

At Blog to fb Blogged.my Top Show all blogs Free Auto Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink

BlogMalaysia.com