menu

Tuesday, December 7, 2010

4Dec2010|Everlasting Memory

Salam Maal Hijrah semua!! selamat tahun baru,pe azam baru anda semua?Semoga semua yang kita lakukan dirahmati & dlindungi oleh NYA..amin..

4Dec lalu terpatri la sudah kenangan manis dalam hidup aku,my graduation day uolzs..hehe Grad pun suda..keje plak msih so so..huhu so so la sebab nk kate cm xbest pon de!! bkn senang nak jd Engineer ni kan..huhu..ntahlaa yelaa ss nak dpt pe yang kita minat.Ape-aperpun tahun baru ni aku berazam moga aku dapat keje yang aku inginkan..hohoohh..sok ak dilamar oleh.K... company.System Eng nak Network dapat System..aaii ntahlah..whateverlaa..mudah2han de rezeki laa di situ..

ok n3 ni nak citer pasal konvo aku sebenarnye..well thanks so much pada family aku terutama parents aku sebab datang jauh2 dari kg support aku. luv u mak&abah
 





tak lupa juga pada si dia yang banyak membantu aku..dan penuh dengan suprisenyer..turun2 pas bersalam ngan ProChanslor trus dapat tdybear.taktau nak describe camne hati ni tapi ikhlas i really apprcte it sayaang..thanks!!


14 comments:

  1. tahniah! semoga suksess pula dalam kerjaya yang bakal ditempuh...

    ReplyDelete
  2. @ummiarissa

    tengs ummi..u too have success in life!!

    ReplyDelete
  3. wah...tahniah2.semoga lu cepat dapat kerja.amiin XD

    ReplyDelete
  4. Salam,

    wah tahniah ye...moga sukses selalu :)
    salam maal hijrah :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  5. kegembiraan berganda2. tahniah izee!

    ReplyDelete
  6. tahniah sis.......semoge ape yg diharapkan tercapai.....
    jgn nk sambung master ag.....kwen dulu....coz dah semakin tue....wakakakakaakaahaa.....

    ReplyDelete
  7. salam maal hijrah gaks :) psstt...love all pics inside this entry. lawa² :)

    ReplyDelete
  8. tahniah2.. dpt ke tak kerja tu???

    Pendapat anda?
    blog Serol-Nizam

    ReplyDelete
  9. tahniahhh yer izee.. ade rezeki dptla keje.. doa byk2 yer.hehee

    ReplyDelete
  10. izee... heppy convo sayang... jeles i u dapat teddy from si dia.. hik3

    ReplyDelete
  11. salam singgah dari twitter... salam maal hijrah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Blogger Geng/ Famili

At Blog to fb Blogged.my Top Show all blogs Free Auto Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink

BlogMalaysia.com