menu

Monday, October 4, 2010

Mawi Dania buat scene suspend nyaris memeluk, Ziana Zain Nenek Kebayan Magika

Filem berkonsepkan muzikal  pertama kali dr Edry iaitu Magika sedang hangat ditayangkan sekarang..hangat ek? agak laa kan..4 me mmg bestt laa.kelakarr babe..xkering gusi tgk...

Ape laa yang best sgt kan?! here we go..


aku plak peminat setia Ziana Zain so 1stly, I would love to say that kak Ziana mmg bestt!! xleh blah laa dia pgg watak Nenek kebayan mmg terbaikk ar..semalam ms aku tgk Melodi pon kak Ziana de ckp sume tu spontan jer dr dia..Selain ikut skrip yg lain2  fe'el tu sume tokok tambah dr akak.huhuu  Mmg sporting la akak. gaya dia jadik nenek kebayan ngan tertonggek2 nyerr..hahaahh ntah paperr...Huh yang ntah pape tu la yang best..


xlupa jgk yg best watak bawang putih & bawang merah..yg dilakonkan olen Sharifah Aleya& Amani. gigii korunk mmg terbaekk!! spesyenn jerr gelakk.

Then pada Mawi  nmpaknyer dh pandaii dh skang ni berbanding dulu malu2..Err jd badang makan muntah manusia  yerkk geliii..jerr..Muka dia berlakon cm garang je jd badang..kurang machoo laa.(sorii to say la) heee. 

de 1 scene tu klu korunk perasan Ayu (Dania Danelle) act cam nk memeluk Mawi
,aku igt dia dh nk pelukk si Badang dh..(yelaa Mawii kot.. ) suspend je rupe2 nyer action jer
 xdan nk peluk adik si ayu dh ehemmm2..

2nd suara Dania ni sedap jugak. So no wnder la if dia blh jd penyanyii sebabb dia mmg de talent tok nyanyii..sedapp suara dia..Penyembuh rindu kot lagu yg best tu..klu xsilap laa.

 overall this movie mmg bestt dan sesuai buat semua lapisan masyarakat... sesape yg xtgk lg silaa2 laa...ok wut..layannnzz muzikall terhibur babe..siyes best!

3 comments:

  1. Aleya mmg gigi dia mcm tu dia letak besi nak bg lurus gigi

    ReplyDelete
  2. @PJ: yekee..xtaw plak..aleyaa bwg merahh padan sgt la tu.kelako

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Blogger Geng/ Famili

At Blog to fb Blogged.my Top Show all blogs Free Auto Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink

BlogMalaysia.com