menu

Wednesday, October 20, 2010

You tube Cara nak tackle hati perempuan(lelaki M'sia kalah dangan lelaki negro)

Perempuan memang dianugerahkan kekuatan perasaan berbanding lelaki yang sememangnya dianugerahkan kekuatan tenaga?tenaga nyakah??oppss…ketahuilah laki-laki di luar sana terutama pada mereka yang nak tackle perempuan. Korunk perlu tahu perempuan memang mudah tersentuh dan suka bermain dengan perasaan makna kata perempuan lebih touching. Sebab tu la kaum hawa ini lebih menyayangi. .Setuju atau tidak memang sejak azali perempuan lebih segalanya.So kalau nak tackle perempuan perkara paling utama curik lah hatinya,sentuhlaa jiwanya.Sebab ia bermain dengan perasaan mereka once u got it,honestly..mudahlaa dapat.then korunk nak apa 4sure semua dapat. Makna kata tackle lah dengan perasaan bukannya dengan kekuatan tenaga (eg paling tepat bersikap kasar) Tertarik dan penuh 


dengan motivation,buat tatapan kita semua video dari ustaz Kazim Elias ini ,bagus video ni siap ada terselit 1 kes , beliau kata “sebab tu sekarang da cerita orang M'sia kalah ngan negro. Sebab orang negro pandai mengayat”. Ustaz cakap Lagi satu perempuan memang suka membebel sebab membebal satu kegemaran dan satu hiburan..hehee betul la bukan suka2 nak bebel yer.bebel sikit2 jer pun..bak kata ustaz tu 1 hiburan.huhuu betul la kan??

9 comments:

  1. nak mengayat pun kene ada ilmu....

    ReplyDelete
  2. @GB: betul tu GB kena bijak gk kan

    ReplyDelete
  3. gua laparlah jom makan.(jadi tak ayat nih? haha)

    p/s:thnx for sharing this.Ustaz Kazim Elias gua suke tengok ceramah beliau. XD

    ReplyDelete
  4. @faizalpetanda yg baik sebab laki kena wajib hadapinya

    ReplyDelete
  5. @Ken:tackle2 jgn xtackle huhuu

    ReplyDelete
  6. @Phat Lee: cmfrm jadik ayat tu klu lu mmg nk belanja wa..hahahh

    ReplyDelete
  7. ok..macamtu ker, tapi tak payah ayat...diam jer

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Blogger Geng/ Famili

At Blog to fb Blogged.my Top Show all blogs Free Auto Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink

BlogMalaysia.com