menu

Tuesday, June 28, 2011

26June2011|Seandainya telah Engkau catatkan

Lama dah xupdate kt sini,ari ni tetibe ngah xde keje nk update le jap..26/6 aku gado besar ngan My Luv.Ok mulai ari ni aku nak gelar dia My Luv.knp Luv?sebab Luv ngan Love bunyi sama tp dia ckp Luv tuk specieal one.So aku admit jelah kan..selebihnya Allah S.W.T je yg tahu hati aku ms saat tu..

Aku  xpernah nak kongkong ke pe..dia nak kawan ngan sejuta wanita pon go head,aku xheran pon..tp agak2 la klu smapai ckp LOVE kt wanita ln tercabar jgkla kesabaran ni..reason xsengaja xde niat pon...org lain kwn byk gak tp xdelahh smpi permainkan kata hikmat tu..Nak sejukkan ati kwn aku suggest anggap je MyLuv ckp Love tu pada binatang..~~sign~~xnk pk panjang sebab aku pon sibuk bekerja..so aku pon aggap je cmtu.

Xde msa dh nk pk bende xberfaedah ni,jd aku mls nk pk so dgn rela xrela ak pon anggap cmtu je.MyLuv pon dh ngaku so Ak percaya je pada dia sepenuh hatiku.Aku maafkan MyLuv doa ku agar MyLuv xulang lagi kasalahannya.Doa ku  semoga CINTA kami drahmati dredhai.Amin Yarabbal alamin..

Sayang..ketahuilah bahawa diri ini begitu menyayangimu..sehingga akhir hayatku..

Dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang
Ya Allah...
Seandainya telah Engkau catatkan...
Dia milikku tercipta buatku...
Satukanlah hatinya dengan hatiku...
Titipkanlah kebahagiaan antara kami...
Agar kemesraan itu abadi...
Ya Allah...
Ya Tuhanku yang Maha Mengasihani...
Seringkanlah kami melayari hidup ini...
Ketepian yang sejahtera dan abadi...
Maka jodohkanlah kami...

P/s:for me jk cinta tu mekar diri pon bersemangat je..nk keje pon xt'ggu,tp bl terluka Subhanallah Allah jelaa tahu hati aku ni..mungkin ni dugaan kami..Aku xkan putus2 berdoa pdmu Ya Allah..

















8 comments:

  1. ermmm dia ckp kt perempuan lain sbb apa? nk pujuk ke?? huhuhuhu lelaki ni bkn bole caya pn.. arituh tangkap bf date nan pmpuan mn tah.. huhuhu ... tah la.. geram jgk.

    ReplyDelete
  2. @Faizal:jgn loike je,lelaki kn igt tu..:P

    ReplyDelete
  3. @Nisa:xtaul sbb pe lg pk lg tanye lg skit ati mmgpon ssh nk caye bl dh jd cmni

    ReplyDelete
  4. ermmmm tp sy bg dia last chance.. if tahu dia kantoi cmtu lg, mmmg putus la, buat apa ada laki cmtu. skg dia ngah baik je ni.. xtw lepas2 ni buat blik kn pangai sial tuh. huuhuhu.. pe dehal.. laki ramai lg. dia yg xhargai kita xlayak d sisi kita

    ReplyDelete
  5. tu dia. update jugak akhirnya. :D

    ReplyDelete
  6. @nIA:kene bejuang demi org tersyggg..pe yg buat byk kan bdoa..

    ReplyDelete
  7. @Gb: at last im comin home..heheee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Blogger Geng/ Famili

At Blog to fb Blogged.my Top Show all blogs Free Auto Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink

BlogMalaysia.com