menu

Wednesday, February 2, 2011

Continue Simpulan Jan 2011 | Pangkor

Bulan 1 ni jugak aku kene tipu,byk jugak duit aku melayang..rasa mcm ralat je.makin lm hidup makin ak matang menghadapi segala liku2 kehidupan ini.Sampai hati btul org yg tipu aku tu ee geramm betul tp slh aku juga mcm mn lah aku boleh tertipu. aii xtaulaa..So..jd kan teladan dan pengajaran hidup supaya aku lebih berhati-hati. Sabo jelahhh nak wat  mcm mn kan..menagiss air mate drh pon duit aku dh dibw larii..huhuuu

Ari ni Last keje b4 bcuti CNY. Bru je dpt mail half day  keje smpai kol 12pm je. Dan ari ni jugak kene gerak p Bruas umah nenek.semua sanak saudara dan family aku berkumpul situ nak p bercuti ke Pangkor.Semoga semuanye yg dirancang berjalan lancar dan baik2 je.Cantik kan pic kt bwh ni.. Pangkor Laut punye view. aku pjm jap kt pak cik google. xsabar nk smpi Pangkor. Nak tenangkan fikiran yg serabut ni..relax2 skit..beshnyerr..heeeehee


Lagi satu bila dah keje ni rasa mcm susah nye nk cari duit kan..bkn mengeluh tp terpk sejenak bkn senang nk senang kan? , dan xsemua yang kita nk dapat dgn semudah itu..Yang penting percayalah pada rezeki masing2 dan jgn sesekali putus asa dan hilang semangat!! (muhasabah diri) 
sekian luahan berakhirnya Jan 2011

"Saat engkau lemah, lihatlah bagaimana Sang Pencipta mampu membangkitkan tanah gersang menjadi subur gembur. Maka, pohonkanlah agar dirimu bangkit semudah Dia menurunkan hujan setelah lama datang kemarau "





4 comments:

  1. happy holiday.... jgn tensen2... kekeke

    ReplyDelete
  2. betullahh teww.. duit bukanlah segala2nye.. tp segala2nye nak PAKAI duit kanns.. uhuhu

    ReplyDelete
  3. salam n thanks singgah blog me ittewww..

    psst.. gambr gng pulai johor, bukan di baling oke.. cuber baca betul2 bawah gmbr tewww..uhuhu

    ReplyDelete
  4. semoga dikurniakan rezeki yang luas dan diberkati.. amin... traffic pagi utk izee http://ainblogger.blogspot.com/2011/06/blogger-blogger-disekelilingku-majoriti.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Blogger Geng/ Famili

At Blog to fb Blogged.my Top Show all blogs Free Auto Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink

BlogMalaysia.com