menu

Tuesday, November 9, 2010

Wish to be a Monster!

November kini dah tiba..dan tak lama lagi December..Bulan yang aku tunggu2 tak lama lagi tiba.Tak sabar,takut ,cuak semua ada..Tuhan je yang tahu.Aku redha jer.Bos aku macam sibuk jer sekarang..urmm dah aku malas nak pikir bukan2 yang penting aku berdoa sekarang agar semuanya okay. Everything happen has a reason!semua yang akan aku hadapi kelak ade tersirat dan tersurat.Tawakkal je la..Hidup sebagai Monsterianz memang mencabar (lagii),whathappen i need to look forward!!!

November yes tak sabar nak pergi...... my company trip sini .cuak tak cuak trip sponsr..huhuu
Discember yes tak sabar jugak nak convo....dapat bungaaa tapi kali ni aku tak nak bunga lah..huhu


wish to be a monster??yes to be monsterianzs!!

14 comments:

  1. **OFF TOPIC**
    Salam izee..hehe. mejwp persoalan di blog zie td. 1st, zie xde YM :P 2nd, ttg menu tabs tuh lak. zie follow tutorial kat blog ni -->> http://muncet.blogspot.com/2007/06/link-tab.html

    ReplyDelete
  2. tia pnye konvo lmbt lagi! :(

    ReplyDelete
  3. @Redbloodsnow

    tq zie..tp ein pon dh cba xleh gk..yang bru ni len skit..urmm ;(

    ReplyDelete
  4. @Un Phat Lee

    drpd bg bunga api bek bg mercun trus.. ;P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Blogger Geng/ Famili

At Blog to fb Blogged.my Top Show all blogs Free Auto Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink

BlogMalaysia.com