menu

Friday, September 3, 2010

Break fast with Monsterianzs

Hi folks!! :D

Dgn lafaz bismillah ak mulakan,semoga hari segala penghulu hari ini membawa keberkatan pd kita semua.
N3 ak kali ini nk citer skit al-kisah ak berbuka puasa @Palm Garden Hotel,IOI Resort pd hari rabu lalu yg di bayar oleh Monster Technology M'sia company ak.. 
Pd mulanya ak hampir2 xjd pergi disebabakan... tragedi ngerii terjd sblum ak nk gerak
(smpi skang ak igt,harap ia xkn berulang lg..)
emm emosii terggu....tp ak p jgk nyaris2 sesat..kekwn ak semua p dulu tp nsib la diorang bg arah kt aku..
Lastly,ak smpai gk..jom tgk ape ak dh mamummm..


Syukur laa rezekii di bulan puasa..fav ak ketupat palas..ade..so 1st 1x ak amik ketupat palas tu.nyum2 Raya dulu :)..Staff non muslim pon trut hadir..sgt meriah..


behave izee!,mkn xcover lnsg..hohohh (i dont care)
 Di iringi plak ngan lagu2 klasik yg di dendang kn atas pentas mmg best la mkn..lagu raya pon de mcm arii raya dh ak rs

Suasana di luar hotel pun sgt tenang jer..tmpat solat yg disediakan pon besar..overall okay la..
Blik2 sik baik ak xsesat,dh la sesorang drive blik..jln mcm agak lengangg jer..tp alhmdulillah smpai gk..
Pas Raye de event lg rs..environment dan benefit mmg byk kt Monster ni..tp...hmmm
(ape lg yg ko mahu izee..aiyoo)..no komenn..yg pastiii ari ni ak msih lg rs kosong...aduhhh whatever yg penting Semangat!!  :P

4 comments:

  1. makan bos belanje mmg best! hahaha

    ReplyDelete
  2. @gadis bunga: btui2 org belanjee besttla kn..hehee

    ReplyDelete
  3. wahhhhh! meh ah belanje kite :D hahaha~

    ReplyDelete
  4. @molmolla : bolehh jerr..jom2 skang..ngeheee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Blogger Geng/ Famili

At Blog to fb Blogged.my Top Show all blogs Free Auto Backlink Free Automatic Backlink Free Auto Backlink

BlogMalaysia.com